CELL ESSENCE – Тоник-серум със стволови клетки от бяла роза 150мл

Tази универсална есенция- серум е идеалнa за ежедневна употреба.В основата на формулата стволовите клетки от бяла роза и Protective Ring Sys работят в синергия. Cell-Essence се нанася сутрин и вечер върху идеално почистени лице и шия преди крем.

Съдържа:

Екстракт от стволови клетки от бяла роза

Разположени в базалния слой на епидермиса, стволовите клетки са отговорни за саморегенерацията и ежедневното обновяване на кожата. Чрез включването на стволови клетки от бяла роза във формулата, техните присъщи свойства ще помогнат за засилване на клетъчното дишане чрез забавяне на създаването на свободни радикали, възстановяване на процеса на обновяване на клетките и укрепване на защитата на епидермалните стволови клетки от околната среда. Кожата е по-добре защитена, тенът по-сияен.

Защитна пръстенна система,

За да се запази техният стволов характер и цялост, е необходимо да се защити средата на стволовите клетки. Активната съставка Protective Ring System,  помага на фенотипа на стволовите клетки при стрес, запазвайки способността им да се обновяват и потенциала им за саморегенерация. В резултат на това кожата е с повишена свежест и подобрен външен вид.

Желаете да направите запитване за този продукт?

CELL ESSENCE – Тоник-серум със стволови клетки от бяла роза 150мл