Терапии


ТЕРАПИЯ БОТОКС - REPONSE CORRECTIVE
Нова ефективна терапия за корекция на мимически бръчки и регенерация на кожата.
Изглажда фините линии, уеднаквява тена и придава блясък на кожата. Съдържа сфери от хиалуронова киелина със силно хидратиращо действие, BCL - рестуктурира кожата в дълбочина и стимулира синтеза на колаген, M2R - миорелаксант, който заличава мимическите бръчки.
Подходяща за мъже и жени след 25 годишна възраст.
За да имате траен ефект използвайте продуктите за домашна грижа от серията REPONSE CORRECTIVE: Заличител за бръчки около очите, Заличител за бръчки за лице, Заличител за бръчки около устните, Моментален пълнител за бръчки, Маска – пачове за корекция на бръчки.

ПЛАСТИЧНА ОБНОВЯВАЩА ТЕРАПИЯ С АЛГОМАСКА
Терапия за съживяване на кожата от умората и стреса. Подходяща за всеки тип кожа, дори много чувствителна. Подхранва, омекотява и придава блясък на кожата, заздравява капилярите и премахва възпаления и раздразнения по кожата.
Подходяща  за мъже и жени след 25 годишна възраст. Съдържа екстракт от водорасли, които стимулират микроциркулацията и насищат кожата с кислород, пшеничен протеин - подхранва и регенерира, витамизирани олиа от бадем, слънчоглед и пшеница, екстракт от пчелно млечице със силен енергизиращ ефект.
За да имате траен ефект използвайте продукти за домашна грижа според типа кожа, след консултация с Вашия козметик.

ТЕРАПИЯ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР
Специално разработена да възстанови младежкия вид на кожата около очите. Съдържа хиалуронова киселина, силициев дериват, екстракти от лайка, див кестен, метличина. За уморени и подпухнали очи, за фини и дълбоки бръчки. Предназначена за жени над 20 години. Честота на  приложение: 4 седмици, по една терапия на седмица. Поддържаща терапия - по една на месец.
Винаги използвайте продукти домашна грижа като продължение на терапията в къщи, за да задържите получения резултат. Подходяща линия EYE CONTOUR.

ПОДМЛАДЯВАЩА ТЕРАПИЯ С ХАЙВЕР И МОРСКИ КОЛАГЕН
Терапия потив бръчки с регенериращ и подхранващ ефект. Стимулира естествената функция на кожата и подобрява нейната структура. Съдържа екстракти от хайвер, морски гликоген, тамаринд, масла от авокадо и шея и патентован от Матис комплекс против бръчки. За зряла, девитализирана и уморена кожа. Честота на  приложение: 4 седмици, по една терапия на седмица. Поддържаща терапия - по една на месец.
Винаги използвайте продукти домашна грижа като продължение на терапията в къщи, за да задържите получения резултат.Подходяща линия REPONSE TEMPS.

ТЕРАПИЯ ПРОТИВ БРЪЧКИ С ХАЙВЕР
Терапия против бръчки със силно изразен регенерираш ефект. Подхранва, хидратира и намалява дълбоките бръчки. Съдържа 100% изсушен хайвер под формата на пластир, растителни масла и патентован от Матис комплекс против бръчки. За зряла кожа с изявени бръчки. Честота на  приложение: 4 седмици, по една терапия на седмица. Поддържаща терапия - по една на месец. High quality louboutin sneakers on sale.
Винаги използвайте продукти домашна грижа като продължение на терапията в къщи, за да задържите получения резултат. Подходяща линия REPONSE TEMPS.

ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ
За всеки тип кожа и възраст. Възстановява и поддържа нивото на хидратация в кожата. Съдържа хиалуронова киселина, лубрагел, морски мукополизахариди, наночастици с витамин С, екстракт от смокиня, масло от сладки бадеми. Честота на  приложение: 4 седмици, по една терапия на седмица. Поддържаща терапия - по една на месец.
Винаги използвайте продукти домашна грижа като продължение на терапията в къщи, за да задържите получения резултат. Подходяща линия REPONSE JEUNESSE.

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ
За всеки тип кожа и възраст, за пушачи. Обогатява кожата с кислород, подобрява микроциркулацията и просветлява тена. Съдържа екстракт от mimosa tenuiflora, екстракт от вино, морски гликоген, екстракт от мед. Честота на  приложение: 4 седмици, по една терапия на седмица. Поддържаща терапия- по една на месец.
And the top louboutin sneakers for sale online.
Винаги използвайте продукти домашна грижа като продължение на терапията в къщи, за да задържите получения резултат.Подходяща линия REPONSE JEUNESSE.

ТЕРАПИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА
За всеки тип кожа и възраст. Успокоява раздразнената кожа и премахва червенината. Съдържа патентовани от Матис: матисфери С и матисфери S,  невен, жълт кантарион, лайка, метличина, соев летицин, витамин Е. Честота на  приложение: 4 седмици, по една терапия на седмица. Поддържаща терапия - по една на месец.
Винаги използвайте продукти домашна грижа като продължение на терапията в къщи, за да задържите получения резултат. Подходяща линия DELICATE.

ТЕРАПИЯ ЗА МАЗНА КОЖА
За всяка възраст, за мазна кожа. Матира, намалява себумната секреция, балансира кожната флора. Съдържа аминокиселини, екстракт от мая, липацид, млечни протеини, екстракт от грейпфрут, протеини, себомин. Честота на  приложение: 4 седмици, по една терапия на седмица. Поддържаща терапия - по една на месец.
Винаги използвайте продукти домашна грижа като продължение на терапията в къщи, за да задържите получения резултат. Подходяща линия SEBO REGULANCE.

ТЕРАПИЯ ЗА СУХА КОЖА
За всяка възраст, за суха кожа. Подхранва, хидратира и предпазва от изсушаване.
Съдържа масла от пореч, грозде, сладък бадем, чилийски орех, макадамия,морков, витамини А и Е. Честота на  приложение: 4 седмици, по една терапия на седмица. Поддържаща терапия - по една на месец.
Винаги използвайте продукти домашна грижа като продължение на терапията в къщи, за да задържите получения резултат. Подходяща линия REPONSE JEUNESSE.

ТЕРАПИЯ ЗА ЗРЯЛА КОЖА
За възраст над 30 гдини, за всеки тип кожа. Стяга и изглажда фините бръчки. Съдържа хиалуронова киселина, екстракт от centella asiatica и ехинацея, гликопротеини, масло от сладки бадеми, АХА микросфери. Честота на  приложение: 4 седмици, по една терапия на седмица. Поддържаща терапия - по една на месец.
Винаги използвайте продукти домашна грижа като продължение на терапията вкъщи, за да задържите получения резултат. Подходяща линия REPONSE JEUNESSE.

© 2006   | МАТИС БЪЛГАРИЯ ООД   |  Validate: CSS 2 | XHTML Developed by: ИриДа Дизайн