Крем против тъмни кръгове и бръчки под очите 15ml


АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Коктейл от специфични активни съставки, съчетаващ най-доброто от природата и технологиите, за да постигне оптимално действие срещу тъмни кръгове и подпухнала кожа :

Комплексът PhytoEyeTech:
Тетрапептид: дрениращата сила, която притежава, спомага за намаляване на подпухването:
            - Допринася за подобряване на микроциркулацията.
            - Чрез възпиране на прекомерната васкуларна пропускливост, подпомага ефективното намаляване на количеството вода в торбичките под очите. 
След 28 дни при 70% от доброволците се наблюдава значително намаляване в подпухването на кожата*.
Коктейл от природни продукти: 5 растителни екстракта: див кестен, бодлив залист (Ruscus aculeatus),  женско биле (Glycyrrhiza glabra), азиатска сентела и  невен, комбинирани с успокояващ екстракт от дрожди. Коктейлът спомага за намаляване пропускливостта на кръвните капиляри  и увеличава тяхната устойчивост, с което тъмните кръгове под очите ефективно изсветляват. Благодарение на облекчаващите, успокояващите дразненето и стимулиращите микрообращението свойства, които притежава,  коктейлът от природни активни съставки спомага за намаляване и предотвратяване на подуването и неестетичното оцветяване на околоочния контур.
След 28 дни тъмните кръгове значително намаляват . 
Защитни полизахариди: двоен овлажняващ * ефект:
            - ефект на създаване на слой: създава се защитен филм върху повърхността на кожата и молекулите вода се задържат за него: този филм впоследствие предпазва кожата от обезводняване.
            - отложен във времето овлажняващ* ефект, с бавен разпад на място на захарите, които също се прихващат от водни молекули.
            По този начин се осигурява незабавно и същевременно продължително овлажняващо действие, постига се и комфорт на нанасянето. Дехидрираните участъци се запълват.
Масло от диво манго: то е превъзходен овлажнител и омекотител за кожата. С филм-образуващия си ефект, подпомага предпазването и възстановяването на кожата. Също така възстановява мекотата и еластичността на кожата.

За да предадете нов блясък на очите:
Коригиращи пигменти: Деликатната златна гел-крем текстура на този изключителен продукт за грижа за кожата осигурява незабавен разкрасяващ ефект.
Притежаващите оптичен ефект коригиращи пигменти изсветляват тъмните кръгове под очите и заличават фините бръчки.
Те спомагат за заглаждането и уеднаквяването на кожата около очите.
Очите придобиват блясък и са по-красиви отвсякога.

РЕЗУЛТАТИ:

Околоочният контур изглежда освежен. Ден след ден следите от умора намаляват и зоната на очите изглежда подмладена. Намаляват тъмните кръгове и подпухването.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанася се върху околоочните контури сутрин и вечер след почистване.
Може да се използва и като маска за околоочния контур при усещане за липса на гладкост и комфорт в тази зона: нанася се по-плътен слой и се оставя да действа в продължение на 10 минути, като затворените клепачи се покриват с памучни тампони, напоени с Lotion Douce Yeux.
За оптимизиране на видимите резултати - replica watches да се използва като маска  веднъж или два пъти в седмицата.
За постигане на дълготраен видим ефект - да се използва ежедневно в продължение на поне четири седмици.© 2006   | МАТИС БЪЛГАРИЯ ООД   |  Validate: CSS 2 | XHTML Developed by: ИриДа Дизайн