REPONSE CORRECTIVE


ЛИНИЯ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА МИМИЧЕСКИ БРЪЧКИ

REPONSE CORRECTIVE е нова линия от продукти отговаряща на потребността от заличаване на мимически бръчки.

Нашето лице изразява постоянно емоциите ни: свиваме очите, правим мимики, свиваме устните, сбръчкваме веждите, усмихваме се. best replica watches

Във всеки един момент, когато лицето изразява емоциите ни кожата контрахира и образува линии. Когато кожата е мека и еластична, тя може да се свива и след това да се отпуска, без да бъде повредена. С времето и повтарянето обаче, тя губи тази способност и не може да релаксира. Линиите остават и постепенно образуват бръчки по дължина на естественото разтягане на кожата.

Появяват се мимически линии.

С времето ефектите от стареенето се увеличават: по-крехка кожа, загуба на еластичност и тонус на кожата. Появяват се допълнителни бръчки и фини линии.
Мимическите линии се задълбочават.

REPONSE CORRECTIVE, създаден от Matis, обединява активни вещества от ново поколение. Той предлага цялостен подход за въздействие върху мимическите линии с уникално тройно действие: релаксира, попълва и реструктурира.

ДЕЙСТВИЯ :
Релаксира мускулите, вземащи участие в появата на мимически линии.
Запълва краищата на бръчките. Quality christian louboutin schuhe for sale.
Реструктурира кожата и коригира бръчките в дълбочина.

АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА:
M2R+: активно вещество от ново поколение за мускулна релаксация. Неговата ефективност е научно доказа и превъзхожда тази на другите водещи активни вещества в сферата на миорелаксацията. Представлява пептид (съединение от аминокиселини), който действа върху комплекса отговорен за освобождаването на химични сигнали, намаляващи предаването на командата за мускулно съкращаване. Това миорелаксиращо активно вещество дестабилизира освобождаването на сигналите, понижавайки мускулните съкращения.

РЕЗУЛТАТ: Десет минути след прилагане, мускулното съкращаване е намалено. Кожата е опъната и дълбочината на мимическите линии е видимо намалена.
Микросфери от ново поколение с биотехнологичен произход, направени от хиалуронова киселина и способни да възстановят обема на горните слоеве на епидермиса. Те са дехидрирани, за да преминат по-ефективно през епидермиса и да набъбнат в кожата, увеличавайки 30 пъти първоначалния си обем, като поемат влага от кожата, за да се постигане запълващ ефект.
РЕЗУЛТАТ: ефект на тъканно запълване, в резултат на който се постига почти незабавно заличаване на бръчките.
BCL: пептид, съединение от аминокиселини, който е способен да коригира бръчките чрез стимулиране на синтеза на колаген и гликозаминогликани. Този пептид, наречен също “matrikine” (матрикин) е сигнал, участващ в процеса на възстановяване на кожата. Състои се от последователност от аминокиселини, идентична на тази на фрагмент от веригата на колагена. Тази последователност се идентифицира от клетките на кожата като код за стимулиране на колагеновия синтез. Матрикинът казва на фибробластите, че кожата е увредена. По този начин продукцията на фибробластите от макромолекулите се повишава, за да заличи раната.

РЕЗУЛТАТ: кожата става по-плътна и по-стегната; бръчките намаляват.

© 2006   | МАТИС БЪЛГАРИЯ ООД   |  Validate: CSS 2 | XHTML Developed by: ИриДа Дизайн