REPONSE DELICATE


ЛИНИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Три основни предимства:
Открийте мекотата и комфорта
Линията за деликатна кожа е насочена към всички типове кожи.
Независимо дали кожата ви е суха, мазна или комбинирана, тя може да бъде чувствителна. Може да е станала чувствителна, винаги да е била такава или да е временно раздразнена...но каквато и де причината кожата се чувства опъната и болезнена. Действието на продуктите е моментално, благодарение на серия от успокояващи активни съставки, които незабавно успокояват епидермиса и редуцират чувствителността, а веднъж подсилена и защитена, кожата засилва съпротивителните си сили и става по-устойчива на агресии.Невероятно нежни текстури докосват кожата ви като лека милувка и я потапят в море от мекота.

За да ви помогне да контролирате свръхчувствителността, изследователските центрове на МАТИС създадоха линия DELICATE - серия от 7 козметични продукта за чувствителна, деликатна и раздразнена кожа, чиято мисия е да научи вашата кожа какво е да изпитваш комфорт.
Продуктите от линията DELICATE предпазват от раздразнения.

Те съдържат комбинация от уникални за МАТИС Матисфери. Те са микроскопични мултиламелни сфери, изпълнени с активни съставки, които се освобождават постепенно в кожата.
Създадени са два типа Матисфери с двойно действие: Матисфери-S с екстракти от метличина, лайка и липов цвят, които проникват в сърцевината на епидермиса, докато Матисфери-С съдържат невен, жълт кантарион, римска лайка, които галят повърхността на кожата.

Друга полза на линията DELICATE е присъствието на комплекс анти-стрес, обогатен с основни мастни киселини и витамини предпазващ от агресивни фактори на околната среда и преждевременното стареене.

УСПОКОЯВАНЕ - ЗАЩИТА - ХИДРАТАЦИЯ - ПРЕМАХВАНЕ НА ЧЕРВЕНИ ПЕТНА

© 2006   | МАТИС БЪЛГАРИЯ ООД   |  Validate: CSS 2 | XHTML Developed by: ИриДа Дизайн